Nemeks 30Kw Elektrikli Isıtıcı
Nemeks 30kW Elektrikli Isıtıcı

Nemeks 30kW Elektrikli Isıtıcı

Daha yüksek bir enerji seviyesine sahiptir ve  buna paralel olarak çalışacak teknoloji ile donatılmıştır. Fan donanımlı bir ısı dağıtım sistemi ile 30 kw elektrikli ısıtıcı çok kullanışlı  olan bu devasa teknolojinin, işletmeler için kaliteli bir yatırım olduğu gerçekten kanıtlanmıştır.

Büyük hangarlara ve iç hacimlere sahip birçok şirket ve sanayi şirketi için bu teknoloji hem ısıtma sistemi hem de zamandan tasarruf sağlayan bir teknoloji olarak idealdir. Elektrikli ısıtıcı 30kW yüksek güç enerjisi kullanılarak elde edilen mükemmel sonuçları göstermeye devam ediyor. 

Yüksek Performans

Elektrik enerjisinin yüksek performans katkısı insanlara birçok alanda önemli fırsatlar ve faydalar sağlamaya devam ediyor. Buradaki Nemeks 30kW elektrikli ısıtıcı  hem markanın kalitesini  hem de  kalitenin hizmetle bütünleştiği noktayı bir avantaj olarak ortaya koyuyor. Bu konuda büyük bir yatırım yapılmış ve ileri  teknoloji geliştirilmiştir. Büyük markaların kaliteli çalışmaları ve  mükemmel sonuçlarının yanı sıra, yatırımda gerçekten önemli olan özellikler her zaman ön plandadır.

Kiralama Seçenekleri

Daha bilinçli yatırım  yapmak isteyen firmalar satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. En basit şartlarda satın alınan kiralık 30kW elektrikli ısıtıcı bir elektrikli ısıtıcı aynı görevi yerine getirecek ve belirli bir odadaki nem ve rutubet problemini ortadan kaldırıcı etki yaratacaktır. Isıtma teknolojisine çok önemli bir yatırım ve annemin ortadan kaldıracağı devasa teknoloji ile karşı karşıyayız.

Burada  enerji tüketimi ve performans açısından birbirinden farklı birçok benzer cihazdan en uygununu seçmek önemlidir. Satılık 30kW elektrikli ısıtıcı   Girişimi ile  orta büyüklükteki bir kapalı alanda etkin bir süreç başlatabilir, en büyük kapalı alana yakın  alanlarda bile projenizde sonuç alabilirsiniz.

Nemden Kurtulmanın Yolu

Ortamı anında ısıtan ve nemi ortadan kaldıran çözümler, yüksek verimli enerji kullanımından  büyük ölçüde 30 kw elektrikli ısıtıcı kiralama ile faydalanılabilir. Aynı zamanda, bu kiralama tabanlı teknolojiye çok fazla yatırım yapmak zorunda kalmadan bu çeşitli olanaklardan yararlanma fırsatı sunuyor. Çok sağlıklı ve modern koşullarda  hizmet standardı olarak karşımıza çıkan bu muazzam teknoloji, büyük bir yatırım gerektiriyor ve bu alana yatırım yapan firmalar ileri teknolojiyi desteklemeye devam edecekler.

Nemeks 30kW elektrikli ısıtıcı kiralamanız gerekiyorsa bunu en iyi koşullarda gerçekleştiren firma gerekli desteği ve desteği sağlayacaktır. Anlamlı ve işlevsel, güçlü teknoloji şeklindeki bu cihazla ilgili araştırma ve sonuçlar, memnuniyetin etkinliğini artırmaya devam ediyor. Ortamın çok sağlıklı ve kuru olması projeyi başarılı kılıyor.

Projenin çok önemli bir parçası olan Nemeks 30kW elektrikli ısıtıcı, firmaların güvendiği ve güvenle kabul ettiği bir teknoloji olarak yerini kanıtlamaya devam ediyor. Uygun koşullarda kiralama Seçenekleri veya satın alma seçenekleri ile Nemeks 30 kw elektrikli ısıtıcı fırsatlarından yararlanabilmek için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın