Nem Alma Cihazı Ttk400
Nem Alma Cihazı TTK400

Nem Alma Cihazı TTK400

TTK 400 nem alma cihazı yüksek teknoloji ürünü, bu tür üstün kaliteli cihazlar büyük inşaat projelerinin  başarısına büyük katkı yapıyor. 75 litrelik olağanüstü bir kurutucu kapasitesine sahip olan bu kaliteli makina, oldukça sessiz çalışır ve sistem çalışması için üstün performans sağlar. Çok büyük kapalı alanlarda kullanılan  nem alma cihazı TTK400, bu zamana kadar üstün performans göstermiş ve kullanıcıları için tatmin edici bir çalışma yöntemini temsil etmektedir. Mutlu ve sağlıklı bir yaşam hayal eden herkes için öncelikle bulunduğu ortamın nemini  kontrol etmesi çok önemlidir.

Bu durum şantiyeler, endüstri parkları ve birçok firma için  büyük riskler oluşturmaktadır.  Riskleri ortadan kaldırmak ve sorunları çözmek için bir çözüm olarak karşımıza çıkan kurutucu teknolojisi, TTK400 nem alma cihazı sorun giderme ve problem çözmede önemli faydalar sunuyor.

Üstün Teknoloji

TTK 400 nem alma cihazı ile buradaki farkınız daha da büyük olacak. İnanılmaz derecede sağlıklı ve güvenilir bir cihaz olmasına rağmen, oldukça kusursuz bir işletim sistemine sahip bu son teknoloji, nem ve filtrasyon gibi önemli iç mekân görevlerini üstlenmeye devam ediyor. Birçok inşaat firması bu tür ekipmanları satın alıp sorunları çözmeye çalışırken, bireysel müteahhitler için kiralama seçenekleri finansal açıdan sağlam bir çözüm önerisi sunar ve ortaya çıkarır.

Kolayca temin edilebilen nem alma cihazı TTK400 kiralama, ihtiyacınız olan yardımı ve desteği kaliteli hizmet ile makul bir fiyata size  sağlayacaktır.  Nem alma teknolojisinde en iyiyi destekleyen kaliteli bir firmanın ürün ve hizmet sunma noktasında yaptığı çalışmalar herkes için olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor.

Nem Alma Cihazı Kiralayabilirsiniz

Kendiniz de bir TTK 400 nem alma cihazı kiralayabilir  ve bu kaliteli cihazın uzun kullanım ömründen yararlanabilirsiniz. Genel olarak inşaat araçlarının ve endüstriyel araçların yüksek performansı oldukça iyidir ve cihaz hem verimlidir hem de çok fazla ses çıkarmadan yaşam alanlarında kullanılabilir.

Üstün performansı ve kalitesi ile satılık nem alma cihazı TTK 400 endüstriyel sınıf nem alma cihazı, mükemmel görünümü nedeniyle herkes tarafından sevilir ve kullanılır.

Nem  alma teknolojileri önemli yatırımları  gerektiriyor ve kaliteli ekipman bize bu yatırımın ödülü olarak  geliyor. Ttk400 Uzun yıllardır bu  noktada  güvenli limanınız olan firma, satış ve kiralama tekliflerinizle sizi maddi sıkıntılardan uzak tutan çözümler üretmeye devam ediyor. 

Kalite ve Verim

Son derece verimli ve kaliteli bir teknolojiyi temsil eden sanayi tipi nem alma cihazı TTK400 insanların sahada gerçekten inandığı ve umut ettiği bir teknolojiyi ortaya koyuyor.

Dayanıklı görünümü ile size uzun süre hizmet edecek son derece sağlıklı ve kaliteli cihazlar, nem ve nem geçirmez teknolojinin en önemli ayağıdır. Nem alma kurutma cihazı için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın