Nem Alma Cihazı Ttk 1500
Nem Alma Cihazı TTK 1500

Nem Alma Cihazı TTK 1500

Günümüz teknolojisinin ilerlemesi ile birlikte birçok farklı cihaz sayesinde işlerin kısa süre içerisinde yapılması sağlanır. Yaşam alanlarında yüksek kaliteyi sağlamak için günümüzde birçok farklı cihaz kullanılır. Günümüzde oluşan hava olayları ve hava şartlarına bağlı olarak yaşam alanlarında nem oranının fazlalığı gözlemlenebilir. Yüksek nemli havanın insan sağlığı açısından oldukça tehlikeli olduğu bilinmektedir. Teknolojinin ilerlemesi sayesinde günümüzde nem alma cihazları kullanılmaktadır.

Ortamda bulunan yüksek nem oranın kısa süre içerisinde giderilmesini sağlar. Havada asılı olarak nemin yakalanması ve sıvı hale getirilmesi ile birlikte nem alma cihazı TTK 1500 sıvıyı kendi haznesinde toplar. Yüksek devir ve performans gücüyle havadaki nemin yakalanması ve ortamın daha sağlıklı hale gelmesi sağlanır.

Nem Alma Cihazlarının Önemi

Günümüzde yaşam alanlarının hava kalitesinin arttırılması için nem alan cihazlar kullanılmaktadır. Özellikle geçtiğimiz yıllarda koronavirüs salgını ile birlikte yaşam alanlarında temiz havanın solunabilmesi önemlidir. Koronavirüs yüksek nem oranın sahip olduğu ortamlarda daha uzun süre yaşayabildiği için ortamdaki nemin kısa süre içerisinde giderilmesi sağlanmalıdır. Günümüzde TTK 1500 nem alma cihazı ortamdaki nemin kısa süre içerisinde giderilmesini sağlar.

Ortamın nemden kurtarılması ile birlikte solunum yolu rahatsızlıkları da önlenmiş olur. TTK 1500 cihazları yüksek performans gücüne sahip olması ile birlikte yüksek nem oranına sahip ortamların nemden kurtarılmasını sağlar.

Nem Alma Cihazlarının Kullanım Alanları

İnsanların sağlığı için kapalı yaşam alanlarının sürekli olarak havalandırılması gerekir. Özellikle son yıllarda koronavirüs salgını ile birlikte insanların kapalı alanlarda durması tehlikelidir. Fakat günümüzde kullanılan nem alma cihazları sayesinde ortamların havalandırılması sayesinde virüs, bakteri gibi canlıların barındırılmaması amaçlanır. Nem alma kurutma cihazı olarak bilinen sanayi tipi ya da endüstriyel boyuttaki cihazlar ortamın havalandırılmasına ve nemin ortamdan uzaklaştırılmasını sağlar. Kullanım alanları boyutlarına göre farklılık gösterilebilir.

Nem alma cihazları AVM, market, hastane ve inşaat alanları gibi birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Bu konuda kişilerin kullanım alanlarına göre uygun cihazları tercih etmesi gerekir. Bu konuda firmamıza müracaat edebilirsiniz.

Nem Alma Cihazlarının Fiyatları

Ortamda bulunan nem oranı havada asılı halde bulunduğu için gaz halde olarak ortamda dolaşır. Ortamların büyüklüğüne göre kullanılan nem alma cihazları kendi içerisinde farklılık gösterir. Ortamda nemin bulunması birçok farklı hastalıklara davetiye çıkardığı için, ortamların nemden kurtulması ve bu cihazların temin edilmesi gerekir. 

Bu konuda büyüklükleri, kullanım alanları ve boyutları fiyata etki etmektedir.  İhtiyaçlar doğrultusunda tercih edilen, satılık nem alma cihazı TTK 1500 birçok farklı alanda kullanılabilir. Nem alma cihazlarını satın almaya gücü yetmeyen kişiler bu cihazları kiralayabilir.

Nem alma cihazı TTK 1500 kiralama hizmeti verilebilir. Kiralama ve satın alma hizmeti sayesinde ortamların nemden kurtarılması sağlanabilir. Bu cihazlar havada asılı kalan nemi yakalayıp kendi içerisinde sıvı hale topladıktan sonra haznesinde biriktirir. Satın alma ya da kiralama hizmetleri için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın