Elektrik Isıtıcısı 10 Kw
Elektrik Isıtıcısı 10 KW

Elektrik Isıtıcısı 10 KW

10 kW elektrikli ısıtıcı, güçlü enerji kullanımının yanı sıra daha büyük ortamlarda nemi kurutmak için profesyonel çözümler oluşturmak için kullanıma hazır teknolojiyi temsil eder. Sağlıklı ve güvenli bir oda ısıtıcısının yüksek performansı, özellikle yatırımcılar için güzel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sağlıklı ortamlar için özel tasarlanan son teknoloji ürünü elektrik ısıtıcılar ile rutubet ve neme son verebilirsiniz

Modern ve ileri teknoloji kullanarak ortamın sıcaklığını mükemmel bir şekilde ayarlayacak olan bu makineler, enerji kullanımı açısından oldukça ekonomik bir yapıya sahiptir. Kendini ekonomik ve avantajlı bir seçenek olarak sunan elektrikli radyatör, elektrik ısıtıcı 10 kW enerjiye sahip ve çok iyi performans gösteriyor. Nem teknolojisini ve kullanıldığı ortamdaki nemi temsil eden kaliteli bir cihazla elde edilen sonuçlar çok umut verici olabilir.

Sağlıklı Ortamlar İçin Elektrik Isıtıcı

Çok sağlıklı ve güvenli bir şekilde geliştirilen teknolojiden yararlanmak için hemen harekete geçerseniz, önünüzdeki seçenekler sizi çok mutlu edebilir. Nemeks 10kW Elektrikli Isıtıcı, kullanıldığı her yerde güvenilir performans elde etmiş ve insanlar üzerinde gerçekten olumlu etki bırakmıştır. Sağlıklı ve güvenilir bir mekâna sahip olmak ve mekânın nemden arındırılmasını sağlamak için iyi bir teknoloji gerekiyor. Yatırımlarınızı sınırlandırmak istiyorsanız özellikle kiralama seçenekleri sizin için iyi bir fırsat olabilir.

Nem ve Rutubete Karşı Elektrik Isıtıcı

Çok aktif olan ve iyi sonuçlar veren kiralık 10kW elektrikli ısıtıcı teknolojisi, bireyler ve işletmeler için gerçek bir finansal alternatif oluşturmaya devam ediyor. Bir süreliğine kiraladığınız bu devasa teknolojik sistem, evinizdeki nemi tamamen uzaklaştırırken size önemli katkılar ve avantajlar sağlayacaktır. Bugün sektörün bu alanda büyümesine destek veren birçok firma, 10 kW elektrikli ısıtıcı kiralama girişimi ile bireylere ve işletmelere çok ihtiyaç duyulan desteği vermeye devam ediyor. Bilinçli ve pozitif hareket eden her insanın şirketi için bir avantaj olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Yani büyük bir fırsat ve herkes için bir kazan-kazan seçeneği olan satılık 10 kW elektrikli ısıtıcı, aynı zamanda çok para harcamadan alabileceğiniz teknolojiyi de ortaya koyuyor ve belli bir miktar bağlama ile sonuçlanıyor. Kiralama seçenekleri finansal olarak daha avantajlı olabilir. Aynı kalitede teknolojiden faydalandığınız için bu ısıtma sistemi çevreyi korur ve iç mekânlardaki nemi ve rutubeti gidermeye devam eder.

Enerji Tasarrufu Sağlayan Isıtıcı

Güçlü enerji kullanımı ve enerji tasarrufu avantajları ile cihazın kalitesi gerçekten önce gelir. Kullanıldığı yerde verimliliği kanıtlanmış 10 kW elektrikli ısıtıcı, avantajlarını kiralayabileceğiniz bir teknoloji şeklinde sunuyor. Önemli bir teknolojik yatırımı temsil eden bu cihaz sayesinde, iç hacim ne olursa olsun çok geniş yüzeylerde ısıtma yapılmakta ve aynı zamanda nem daha kolay koşullarda buharlaştırılabilmektedir. 10 kW elektrikli ısıtıcı için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın