Depo Kurutma Nedir?
Depo Kurutma Nedir?

Depo Kurutma Nedir?

Depo kurutma özelinde depolama ve depo nemi alma, gerekli bir durum ve hizmet olarak dikkat çekmektedir. Depo nem alma ve depo nem alma işlemleri için bir depo nem alma  cihazı gereklidir. Elbette günümüzde pek çok şirketin deposu var, bu nedenle depodaki mal ve hizmetlerin sağlıklı kalması için  havanın oluşturulması çok önemlidir.  Nemin insan sağlığını  olumsuz etkilediği bilinmektedir ancak aynı problemler insanları da etkileyebilir. 

Depo Kurutma Neden Önemlidir?

Depolar birçok şirketin can damarıdır ancak burada bulunan ürün ve yarı mamul seçeneklerinin hazır olması gerekir.  Özellikle ham madde çabuk bozulan ve özenle korunması gereken ürünlerdir. İnşaat, endüstri ve yiyecek alanında birçok ürün ve malzeme depolarda muhafaza edilir. Depolar kolay nemlenebilen alanlardır. Özellikle hava koşullarına istinaden ıslak depo kurutma  yüksek derecede korunmalıdır.

Gelişmiş ve inşaat teknolojileri birleştikçe şirketlerin bu konuda endişelenmesine gerek kalmadı. İnsanların güvendiği depo nem alma ve kurutma sistemi, yüksek kaliteli ekipman ile gerçekleşir. Çok büyük iç hacimlerde bile, son derece yetenekli ve kaliteli ekipman, kısa sürede sonuç almanıza ve depo küflü depo kurutma çalışmanıza devam etmenize yardımcı olacaktır. Depo çok yoğun bir yer ama aynı zamanda hammadde ve malzeme açısından çok geniş bir alan olarak işlevini sürdürüyor. 

Depo Kurutma Avantajları Nelerdir?

Metal elemanlardan ve diğer malzemelerden yapılmış parçaları sağlıklı tutmak için saklama ortamını depo nemi alma kurutma ve rutubetten korumak çok önemlidir. Genellikle raf şeklinde hazırlanan depolama tesisleri, forkliftler yardımıyla üretim sürekliliği kaynağı olarak dikkat çekiyor. Burada sunulan ürün ve hizmetlerin ihtiyaç duyulduğunda hazır hale getirilmesi, şirketin hayatta kalması için kritik öneme sahiptir.  

Depolar, antrepolar, hangarlar ve birçok işletmeyi destekleyen alanların korunması ve sağlam olması gerekir. Büyük ya da küçük işletmelerin fazla eşyalar depoda saklanır. Aynı şekilde gerçek sektörün üretim için kullandığı birçok  ıslak depo kurutma malzemenin de depolarda saklandır.  

Metal içeren malzemelerin paslanması nemli ortamlarda çok daha kolaydır. Aynı şekilde  hassas yapılara sahip  malzemelerin çökmesi de annemin şansını çok daha hızlı tüketebilir.   Islak depolama ve depo nem kurutma teknolojisi, cihazlar  ve teknolojileri, iş kayıplarını azaltmak ve desteklemek için m  kullanılır.

Depo Kurutma Nasıl Ve Hangi Teknikler İle Yapılır?

Depoların insanlar ve işletmeler için her ne amaçla olursa olsun çok önemli ve güvenli yerlerdir.   Özellikle nemli ve kuru depolarda malzemeleri korumak ve depolamak için  ideal bir yer. Bu bilinçle hareket edilmelidir.  Islak depolama ve  depo nemi kurutma işlemi olmadan, karşılaştığımız sorunlar nem ve rutubet koşulları nedeniyle daha da kötüleşebilir. 

İnsanların daha sağlıklı bir yerde yaşamayı hak ettiğini bilen bir yapı ile iş yerinde her türlü hassasiyeti ön planda tutulmalıdır. Bugün en kaliteli makineleri yapan üreticilerle depo nem alıcı sağlanır. İç mekânın boyutu ne  olursa olsun, depoları ve kapalı alanları kurutmak için teknolojiyle donatılmış ekipmanları öenmlidir. Kurutma tekniğini kullanan operatörün inşaat işine ve kişisel ihtiyaçlara en uygun şekilde uyarlanır.  Bu sayede depo nem alma kurutma  işlemi başarılı olabilir. 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın