Ambar Kurutma Nedir?
Ambar Kurutma Nedir?

Ambar Kurutma Nedir?

Depo kullanan firmalar, depo kurutma işleminin ne kadar önemli olduğunun bilincindedir.  Gıda ve ilgili ürünlerin insan yaşamı için ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde, bozulmanın etkileriyle uğraşmak burada çok önemli olabilir. Özellikle ambarlarda  zamanla burada belirli nem birikimleri oluşur. 

Sorun çözücü profesyonellerin gücü, bu gibi durumlarda kişinin çözmek istediği çok sayıda çalışma ve olağanüstü seçeneklerle birlikte  çok etkili sonuçlar göstermiştir. Profesyoneller tarafından yapılan depo kurutma işinde kullanılan ekipmanlar  ambarlarda nem sorunun çözümünde etkilidir. Bu kritik alanda yapılan kurutma çalışmaları, farklı performans ve performanslara sahip birçok cihazda çok iyi sonuçlar vermeye devam ediyor. Bu tür çalışmalarda mevsimsel özellikler ve iklim koşulları çok önemlidir. 

Deponun nem alma işlemi sık sık tekrarlanmalı ve özellikle yağışlı bölgelerde depo sürekli izlenmelidir. Bu konuya yeterince dikkat edilmezse depodaki ürünlerin geleceği pek parlak görünmeyebilir.  Kullandığınız teknoloji, akılcı ve bilinçli çalışmalarla gelişen şirketlerin bu konuda size yardımcı olabileceğini unutmayın.

Bu önemli noktalardan biri de deponun büyüklüğüne göre  kurutma ekipmanı seçimidir. Böylece deponun köşeleri ve hatta en yüksek noktaları bile kurutucunun sızması ile tamamen nemden arındırılır. Ayrıca yataklardaki havayı temizlemek için de kullanılabilir. Bunu yapmak için, gerçek yatak havasıyla temizleyin. Kurutucu kullanıldıktan sonra yatak havası alınamayacağından nem  sürekli olarak izlenmeli ve ölçülmelidir. 

Ambar Kurutma Teknikleri Nelerdir?

Depodaki nemi önlemek için kurutucu boyalar veya havalandırma teknikleri şu anda çözümdür, ancak nem  kısa sürede yeniden ortaya çıkacak ve sorun devam edecektir. Böyle bir kaplama, nem  kokusunu geçici olarak giderir ve nemden kaynaklanan lekeleri giderir, ancak  kalıcı bir nem çözümü değildir. Bu işlemler bir süre sonra  maddi kayıplara neden olacaktır. Nemle uğraşıp para kaybetmek yerine bizimle iletişime geçebilir ve nem kurutucusu kullanarak nemi tamamen atabilirsiniz.   Öncelikle depoda tam olarak ne kadar su olduğunu ve sorunun nerede olduğunu tespit edilir Ardından makinede nem alma işlemini başlatılır.

Uzun vadeli bir çözüm olarak, nemin sebebini ortadan kaldırabilecek kısımlardan sonra kurutma cihazı  kullanarak etkili bir nem kurutma işlemi gerçekleştirilir. Depolama havasını ve nemi dengelemek ve havadaki toz ve kiri temizlemek için çalışma alanınızda veya depolama alanınızda yüksek performanslı kurutucuları güvenle kullanabilirsiniz. Cihazın kalitesini dikkatlice kontrol ederek ve sürekli daha iyisini üretmeye çalışarak çok büyük iç hacimlere sahip alanların kurutulması mümkündür. Depolar içerdiği ürün ve gıda seçenekleri nedeniyle birçok sektör için sağlıklı malzeme deposu olarak dikkat çekmektedir. 

Ambar Kurutma İçin Hangi Teknoloji Kullanılır?

Ambar kurutma hizmetlerinin profesyoneller tarafından ve kesinlikle kurutma ekipmanları kullanılarak yapılması gerekmektedir. Kurutma cihazının uygun kapasiteye, depolama kapasitesine ve kurutma cihazının özelliklerine sahip olması  çok önemlidir.  Bu kapasite iyi belirlenmezse kurutma işi yetersiz kalır ve bu durum hem zaman hem de para kayıplarına neden olabilir.   Kurutma hizmeti  için bizimle iletişime geçin, ambar  kısa sürede kuruyacaktır.  Kurutma işlemine başlamadan önce depolama boyutu ve ekipman kapasitesi arasında uygun bir denge çok önemlidir. Bu uygun oran sağlandıktan sonra depodaki nem sorunu sağlıklı ve kontrollü bir şekilde çözülecektir. 

Kurutma makinemizi satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. Kurutma cihazı kullanımı ile ilgili bizimle iletişime geçtiğinizde, cihaz adresinize götürülerek cihazın nasıl kullanılacağına dair gerekli tüm bilgi ve ipuçları verilecektir. Cihazınızı kullanmak için uzman bir ekibe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, uzman bir ekip de mevcuttur. 

Depo kurutma firması olarak, deponuzu uzun yıllar  sağlıklı  kullanmak ve depoladığınız ürünleri ilk günkü gibi saklamak istiyorsanız, deponuzu düzenli olarak kurutmak için kurutma cihazı kullanmanızı öneririz.  Ambar  kurutma hizmeti, kurutma cihazında yapıldığında, tahmini süreden çok daha kısa sürede rulman eski haline döndürülerek tekrar kullanılabilir.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın