50 Kw Elektrikli Isıtıcı
50 KW Elektrikli Isıtıcı

50 KW Elektrikli Isıtıcı

50 kW elektrikli ısıtıcı, yüksek enerji potansiyeli, yüksek nem alma ve kurutma gücü ile birlikte en geniş iç mekanlarda çözüm üretebilecek bir cihaz teknolojisini ortaya koyuyor. Elektrik enerjisini çok verimli kullanan makine, fan fonksiyonu ile ısıyı her yere eşit yayarak ısı avantajına dönüştürüyor.

Nem ve rutubet oldukça aşındırıcı ve olumsuz etkilere sahiptir ve bu konuda önlem almak çok önemli bir gerekliliktir. Son zamanlarda büyük bir teknoloji tekbir için bu sorunu kolaylaştırdı ve ekipmanların kalitesi girişimcilerin çözüm bulmaları için büyük fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Nemeks 50 kw elektrikli ısıtıcı ürünleri piyasada oldukça fazla ilgi görüyor.

50 KW Elektrikli Isıtıcı Ürünleri

Elektrikli ısıtıcı 50 kw, çok büyük iç hacimlere sahip alanlarda ve odalarda verimli süreçleri anında başlatan, yüksek performansının ve mükemmel hizmetinin ayırt edici özelliğidir. Nem ve nem tespit edildiğinde bunu ortadan kaldıran bir çözüm size üstün bir ısıtıcı teknolojisi avantajı sağlayabilir.

50kW'lık bir elektrikli ısıtıcı, enerjisiyle öne çıkıyorsa, bu kesinlikle çok fazla, ancak güçlü bir teknolojiyi gösteriyor. Bu alana yapılan çok önemli bir yatırıma rağmen, firma kalitesi ile kendini kanıtlayan ürün ve hizmetler, güç ve performans açısından da kendilerini kanıtlamak zorundadır. Kiralık 50 kw elektrikli ısıtıcı ürünleri her daim ilgileri üzerine toplamaktadır.

50 KW Elektrikli Isıtıcı Talep Artışı

Talep edenlerin ve firmaların bu konuda yaptığı büyük yatırımlar düşünüldüğünde, en son teknolojiye erişim önemlidir. Bu çok sağlıklı ve kullanışlı teknolojiyi kiralama hizmetlerinde değerlendirmek firmalar için çok önemli bir fırsat sunuyor. Günümüzde kaliteli ve uygun hizmetin ödülü olarak 50 kW elektrikli ısıtıcı kiralamaları, internet üzerinden kolaylıkla sağlanabilecek muazzam miktarda hizmet ortaya koymaktadır. Satılık 50 kw elektrikli ısıtıcı ürünleri konusunda talep oldukça fazla düzeydedir.

Tabii ki ekipmanların kalitesi, performansı ve enerji tüketim oranları dikkatle gözden geçirilmelidir. 50 kW elektrikli ısıtıcı kiralama işine başlamadan önce, sizin için en uygun teknolojiyi bulduğumuzdan emin olmalısınız. Uzmanlar sizi teknik konularda aydınlatacak ve ihtiyaçlarınızı belirlemenize yardımcı olacak, konu hakkında size tavsiyelerde bulunacak ve en kaliteli teknolojiyi ayağınıza getirecektir. Bu işte müşteri memnuniyeti her şeyden önemli olduğu için insanların ihtiyaçlarını karşılayacak doğru teknolojiyi bulmak ve doğru yatırımları yapmak iyi bir finansal gelir fırsatı olarak görülebilir. 50 kw elektrikli ısıtıcı kiralama hizmetleri sektörde yoğun ilgi gören hizmetlerdir.

50 KW Elektrikli Isıtıcı Ürünlerinin Kalitesi

50 kW elektrikli ısıtıcı, son derece kullanışlı marka kalitesi ile sahada ayrıcalıklı bir hizmet olduğunu kanıtlıyor. Böylesine önemli bir hizmetten yararlanmak, sıraya girmek ve doğru teknolojiyi arayanlar için cihaz kalitesinde demo devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde rutubetli ısı sorununu çözmek sorun değildir. Güçlü ısıtma etkisi ile 50kW elektrikli ısıtıcı aynı zamanda ortamı ısıtma noktasında da mükemmel bir etki sağlar. Firmamız sizlere bu alanda kaliteli hizmetler sunan avantajlı bir kurumdur.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın