30Kw Elektrikli Isıtıcı
30kw Elektrikli Isıtıcı

30kw Elektrikli Isıtıcı

30kW elektrikli ısıtıcı, daha yüksek enerji seviyesine sahip bir teknolojiyi ortaya koyuyor ve bu nedenle çalışma performansı paralel olarak son derece kullanışlı ve fan fonksiyonlu bir soğutma sistemi ile donatılmış bu teknoloji şirketler için gerçekten kaliteli bir yatırım olduğunu kanıtlıyor. Büyük hangarları veya büyük hacimli mobilyaları olan birçok şirket ve endüstriyel tesis için bu teknoloji hem bir ısıtma teknolojisi hem de zaman kazandıran bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor.

Elektrikli ısıtıcı 30 kW bu kadar yüksek verimli enerji kullanımıyla elde edilen muazzam bir sonucu göstermeye devam ediyor. Elektrik enerjisinin yüksek verimliliğe katkısı birçok alanda insanlara önemli fırsatlar ve faydalar getirmeye devam ediyor. Nemeks 30 kW elektrikli ısıtıcı burada hem markanın kalitesini ortaya koyuyor hem de bu kalitenin bir avantaj olarak hizmete dâhil edildiği görüşünü ortaya koyuyor. Bu alanda önemli yatırımlar yapılmış ve modern teknolojiye ulaşılmıştır.

Kaliteli Elektrik Isıtıcı

Önemli bir markanın kaliteli işçiliği ve muhteşem sonuçları ile birlikte gerçekten önemli olan özelliği yatırım açısından dikkat çekmeye devam ediyor. Bilinçli yatırım yapmak isteyen firmaların bu tür cihazları satın almaktansa kiralamaya daha yatkın oldukları söylenebilir. Satılık 30 kW elektrikli ısıtıcı en kolay durumda olacak aynı görevi üstlenir ve iç mekândaki belirli nem ve rutubet problemlerini ortadan kaldıran bir etki yaratır. Isıtma teknolojisine önemli yatırımlar olduğu gibi nem ve rutubeti ortadan kaldıracak devasa bir teknoloji var. Burada benzer birçok cihaz arasından size en uygun olanı seçmeniz önemlidir, çünkü bunlar güç tüketimi ve performans açısından farklılık gösterir.

Kiralama Seçeneği 

Kiralık 30 kW elektrikli ısıtıcı girişimi ile orta büyüklükteki bir kapalı alanda verimli bir süreç başlatabilir, hatta en büyük kapalı alana en yakın olarak kabul edilen mümkün olan alanlarda projelerle sonuca ulaşabilirsiniz. Anında nem giderme ve çevresel ısıtma çözümleri için, yüksek enerji verimli kullanım size önemli bir avantaj sağlayabilir. Aynı zamanda kiraladığınızda elde ettiğiniz teknolojiye gereğinden fazla yatırım yapmadan size bu büyük fırsatlardan yararlanma fırsatı sunuyor.

Son derece makul ve modern koşullarda bir hizmet standardı olarak karşımıza çıkan bu devasa teknoloji, büyük bir yatırım gerektiriyor ve bu sektöre yatırım yapan firmalar gelişen teknolojiyi desteklemeye devam ediyor.  30 kW elektrikli ısıtıcı kiralama bir ihtiyacınız olduğunda firma size en iyi şekilde cevap verebilecek ve ihtiyacınız olan yardım ve desteği size sağlayacaktır.

Güvenilir Teknoloji Ürünü

Bu cihaz üzerinde yapılan çalışmalar ve sonuçları, faydalı teknoloji ve işlevsellik karşılığında memnuniyet verici etkiyi daha da artırmaya devam ediyor. Son derece taze ve nemsiz bir ortama sahip olmak, gerçekten bir projenin başarısı anlamına gelir. Projenin çok önemli bir parçası olan 30 kW elektrikli ısıtıcı, firmaların güvendiği ve tercih ettiği bir teknoloji olarak ortaya çıkmaya devam ediyor. Elektrik ısıtıcı modellerini firmamızdan hizmet alabilirsiniz

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın