20 Kw Elektrikli Isıtıcı
20 Kw Elektrikli Isıtıcı

20 Kw Elektrikli Isıtıcı 

20 kW elektrikli ısıtıcı muhtemelen bu alanda üretilmiş en kaliteli teknik ekipmanlardan biridir.  Ortama enerji bırakan mükemmel sistem sayesinde kurutma etkisi nem ve rutubeti sorun olarak algılar ve ortadan kaldırır.  20 kW çıkışlı elektrikli ısıtma, inşaat sektöründeki birçok firma, üretici  ve firma için oldukça önemli bir teknolojidir. 

20 Kw Elektrikli Isıtıcı Ne İçin Kullanılır?

Bu konu  özellikle farklı sektörlerde yer alan ve yüksek kaliteli cihazlara yatırım yapan birçok firma için bir proje ve avantaj olarak görülebilir. Nemeks 20 kw elektrikli ısıtıcı, üretim ve kalite anlayışıyla bugün dünyadaki yerini göstermiş ve son derece kullanışlı cihazlar ve kalite sonucu parlamaya devam ediyor.  

20 Kw Elektrikli Isıtıcı Avantajları

Öte yandan kiralık 20kW elektrikli ısıtıcı  seçmek maddi açıdan çok yormasa da tatmin edici bir proje olarak sizi destekleyecek bir projedir. Orta düzeyde enerji tüketimi ve güç çıkışı ile önemli bir aralıkta çalışan bu devasa sistem, elektrik enerjisini verimli bir şekilde kullanır ve  karşılığında önemli miktarda güç üretir.   Elektrikli ısıtıcı 20 kw  kiralayan birçok firmanın  bu yüksek kaliteli cihazları kendi konstrüksiyonunda bulundurması bu alanda gerçekten rekabetçi olabilir. Tabii ki, bu büyük yatırımın ve yüksek kaliteli teknolojinin faydalarının dikkatlice düşünülmesi ve değerlendirilmesi gerekiyor. 

Son derece önemli, güçlü ve yatırım yapılması muhtemel teknolojiler için 20 kw elektrikli ısıtıcı kiralama çözümleri, memnuniyeti kritik bir noktaya taşımaya devam ediyor.  Nemeks 20kW elektrikli soba için kiralama desteği vererek sizi düşünün ve size yardımcı olan iyi bir firmanın memnuniyet açısından da önemli bir yer tuttuğunu söylemek gerekir. 

20 Kw Elektrikli Isıtıcı Özellikleri

Bu alanda yapılan ciddi ve önemli yatırımlar düşünüldüğünde kiralık 20 kw elektrikli ısıtıcı birçok şirketin bu teknolojiden yararlanmak için önemli nedenleri olabilir. Nemin ve nemin yıpratıcı ve yıkıcı etkilerini herkes bilir, ancak birçok şirket bir sebep bile aramaz.  Zamanla içeride biriken ve soğuk havalarda  ortaya çıkan anneler bir şekilde ortadan kaldırılmalıdır.    

Satılık 20 kw elektrikli ısıtıcı  sistemleri birçok yeri ısıtmak için kullanılmaktadır. Atölyeler, fabrikalar gibi mekanları ısıtmak için kullanılabilen ısıtıcılar konferans salonları, kafeteryalar, seralar, halı kurutma fabrikaları ve görünümün önemli olduğu yapılarda kullanılabilir. Ayrıca yandan kullanılabilme özelliğine sahip olup, sıcak hava üfleme yönü egzoz portunun panjuru ile serbestçe ayarlanabilmekte ve istenilen  özelliklere göre 380V üretilirç  Ürün ek bir sıcaklık kontrol paneli gerektirmez. 

Panel ve kontrolleri 20 kw elektrikli ısıtıcı kiralama ürünün kendisinde mevcuttur. Kullanılacak odanın büyüklüğüne göre ısıtıcının gücü belirlenebilir. Rakiplerine göre bu ürün  çok daha sağlam, verimli ısıtma etkili, hortumlarla kullanıldığında fan basıncı çok daha yüksek, arıza bakım ve onarım maliyetleri, yedek parça maliyeti yarı yarıya düşüyor. Firmamızdan bu ısıtıcı ile ilgili hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın