İzmir Nem Kurutma
İzmir Nem Kurutma

İzmir Nem Kurutma

İzmir bir kıyı şehridir ve bu sebeple denize yakın yapılarda rutubet yaşanma olasılığı yüksektir. Yeni yapılmakta olan binaların temelleri ve duvarlarının nemden arındırılarak ilerlenmesi oldukça önemlidir. İleride yapılarda sorunlar yaşanmaması için nem alma veya nem kurutma işlemi şarttır. Eskiden tek bir yöntemle yapılan nem kurutma işlemi için ısıtıcılar kullanılmaktaydı. Isıtıcılar hızlı bir şekilde yalnızca betonun veya sıvının üst katmanını kurutmaktaydı. İlerleyen zamanlarda kurumayan katmanlardaki nem kendini dışarı salmakta ve yapıda sorunlara sebep olmaktaydı.

Firmamız ısıtıcı yöntemiyle değil, nem alma cihazları yardımıyla yapının nemden ve rutubetten arındırılmasını sağlamaktadır. İnşaat halindeki yapılara veya eski binalara nem alma cihazlarımız yardımıyla hizmet sunmaktayız. Cihazlarımız nemi belirli bir süre içerisinde aşama aşama beton veya sıva içerisinden çekmekte ve depolama alanlarına taşımaktadır. Cihazların yardımıyla tamamıyla çekilen nem oranını gördüğünüzde inanamayacaksınız. İzmir nem kurutma işleriniz için dilediğiniz saat aralığında hizmet sağlamaktayız.

Binanızın Güvenliği için Nem Alma Hizmetleri

Firmamız İzmir’in her bir köşesine hizmetini taşımaktadır. Bina temelleri, duvarları yanında apartman dairelerindeki su kaçağı gibi durumlarda da nem alma makinelerimizle hizmet sunmaktayız. Belirleyeceğimiz sürenin sonucunda duvarlarınız nemden tamamıyla arındırılmış olacaktır. Firmamızın sunduğu hizmet garantili bir hizmettir, nem bırakmadan işlemi sonlandırmaktayız. Ardından yapınızda ya da dairenizde rutubetten eser kalmayacaktır.

Nem Kurutma Neden Yapılmalıdır?

Evinizde veya ofisinizde rutubet sorunuyla karşı karşıya olabilirsiniz. Bu rutubetin kaynağı nemliliktir. Nemli olan duvarlar zamanla koku yapmaya, küf tutmaya başlarlar. Küf bakterisinin hızlı şekilde büyümesiyle yapınızın büyük bir kısmında siyah ya da koyu yeşil lekelerle karşılaşmanız olasıdır. İşte nemin sebep olduğu bu durumdan kurtulmanın bir yolu var; nem kurutma hizmeti almak.

Firmamız nem alma cihazları ile yapınıza erişmekte ve rutubetli ya da nemli bölgelere cihazları yerleştirmektedir. Cihazlar bir motor yardımıyla çalışmakta ve betonun içerisindeki nemi, suyu yapıdan arındırmaktadır. Bu işleme ıslaklık giderme de denebilmektedir. Cihazlar nem alma işlemi tamamlandığında ekip arkadaşlarımız tarafından kapatılmakta ve hizmet tamamlanmaktadır. Bu işlemler yapıldıktan sonra duvarlarınız veya taban betonlarınızda herhangi bir su sızıntısı olmadığı sürece rutubet sorunuyla karşılaşmanız mümkün olmayacaktır. Bu sayede hem gerekli hijyen hem de yapınızın güvenliği sağlanmış olacaktır.

İzmir’de İnşaat Nem Alma Hizmeti ve Nem Alma Cihazları

İzmir’in özellikle sahil şeridinde seyreden semtleri ve ilçelerinde rutubet sorunu oldukça fazla seyretmektedir. Ayrıca yeni yapılan inşaat halindeki binaların temellerindeki sıva veya beton henüz kurumadan inşaata devam edildiğinde direkt olarak sağlıksız bir yapı oluşmaktadır. İşte inşaatların güvenli ve sağlıklı binalara dönüşmesi için nem alma işlemlerinin yapılması son derece önemli bir husustur.

İnşaatın temelinin, duvarlarının kuruma süresi uzun seyredebileceğinden ötürü nem alma cihazlarımız yoluyla bu problemi kökten çözmek bizim yola çıkışımızda en önemli paya sahiptir. İnşaata nem alma cihazlarımızı kurarak yapının nemden tamamen arındırılmasını sağlamaktayız. Bu işlemi kısa sürede tamamladığımız için inşaatın yapım aşamasına da bir hız katmış oluyoruz.

Eski binaların temellerinde zamanla su borularındaki sızıntı gibi sebeplerle nemlilik oluşmaktadır. Zamanla bu nemlilik binanın temelinde ve duvarlarında rutubet oluşturmakta ve küflenmeye yol açmaktadır. Binanızın içerisindeki hoş olmayan kokular ile karşılaşmanızı engelleyebilmek ve binanızın ömrünü uzatmak adına nemli bölgelerin neminin kurutulması gerekmektedir. Bu durumda bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde mümkün olan en kısa sürede yapınızın kontrolü için ilgili ekibimizle keşif yapılmasını sağlamaktayız. Keşif ardından yapılacak işlemler ve fiyat hakkında bilgilendirileceksiniz. Bu bilgilendirmeler sonucunda karşılıklı anlaşmaya varıldığı takdirde hızlı bir şekilde nem alma cihazlarımızı yapınızın ilgili alanlarına yerleştirmekteyiz. Cihazlarımızın yapınızın taban ve duvarlarını nemden arındırması sonucunda ise işlemimizi tamamlamaktayız. İletişim kanallarımız aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.

 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın