10 Kw'lık Elektrikli Isıtıcı
10 Kw'lık Elektrikli Isıtıcı

10 Kw'lık Elektrikli Isıtıcı

Güçlü enerji kullanımının yanı sıra daha büyük ortamlarda nemi kurutmak için profesyonel  çözümler oluşturan kullanıma hazır  teknolojiyi temsil eder. Alan ısıtmada sağlıklı ve güvenli bir makinenin  yüksek performansı olan 10 kw elektirikli ısıtıcı özellikle yatırımcılar için güzel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Modern ve ileri teknoloji ile  ortamın sıcaklığını mükemmel bir şekilde ayarlayacak olan bu makineler, enerji tüketimi açısından oldukça ekonomik bir yapıya sahiptir.

Ekonomik ve Kullanışlı

Ekonomik bir seçenek olan elektrikli ısıtıcı 10 kw enerjiye sahip olup aynı zamanda oldukça iyi bir performans göstermektedir. Nem kurutma teknolojisi  temsil eden cihaz  kullanıldığı ortamlarda elde edilen sonuçlar gerçekten memnuniyet verici olabilir. Son derece sağlıklı ve güvenli bir şekilde geliştirilen teknolojiden yararlanmak için hemen harekete geçerseniz, mevcut seçenekler sizi çok mutlu edebilir. Nemeks 10kW elektrikli ısıtıcı, kullanıldığı her yerde güvenilir performans elde etmiş ve insanlar üzerinde gerçekten olumlu  etki bırakmıştır. Sağlıklı ve güvenilir bir mekân elde etmek ve mekânın rutubetten ve nemden süzülerek temizlenmesini sağlamak için elbette iyi bir teknoloji kullanmak gerekir.  

Satın Alma Yerine Kiralayabilirsiniz

Finansal yatırımlarınızı sınırlandırmak istiyorsanız özellikle kiralama seçeneği sizin için iyi bir fırsat olabilir. Çokça araştırılan ve güzel sonuçları olan kiralık 10 kw  elektrikli ısıtıcı teknolojisi, bireyler ve işletmeler için gerçek bir finansal alternatif oluşturmaya devam ediyor. Belirli bir süreliğine kiralayacağınız bu devasa teknolojik sistem, nemi ve rutubeti bulunduğunuz yerden tamamen uzaklaştırırken size önemli bir katkı ve avantaj sağlayacaktır.

Bugün sektörün bu alanda büyümesine destek veren birçok firma, satılık 10 kW elektrikli ısıtıcı Veya kiralık ısıtıcı girişimi ile bireylere ve işletmelere çok ihtiyaç duyulan desteği sağlamaya devam ediyor. Burada, bilinçli ve aktif atılan her adımın, şirketleri için bir avantaj olduğu rahatlıkla söylenebilir. Dolayısıyla herkes için büyük bir fırsat ve kazan-kazan seçeneği olan Nemeks 10 kW elektrikli ısıtıcı kiralama, aynı zamanda çok para harcamadan alabileceğiniz teknolojiyi de gösteriyor

Nemden Kurtulmanın Yolu

Elbette kiralama seçenekleri daha olumlu finansal sonuçlar ortaya çıkarabilir. Aynı kalite teknolojisinden yararlanırken bu ısıtma sistemi çevreyi korur ve iç mekânlardaki nemi ve rutubeti gidermeye devam eder. Güçlü enerjisi ve enerji tasarrufu avantajları ile ekipmanın kalitesi gerçekten yüksektir. Kullanıldığı yerde verimliliği kanıtlanmış 10 kW'lık elektrikli ısıtıcı, avantajlarını kiralayabileceğiniz muhteşem bir teknoloji şeklinde kendini gösteriyor.

Teknolojik açıdan yatırımı yapılmış bu önemli Nemeks 10 kw ısıtıcı cihazı sayesinde, iç hacimden bağımsız olarak  çok geniş alanlarda ısıtma yapılmakta ve aynı zamanda  çok daha kolay koşullarda nemden kaçmak mümkün olmaktadır. Güçlü nem alma teknolojisi ürünü olan Nemeks 10 kw elektrikli ısıtıcıyı kiralama veya satın alma seçenekleri ile firmamızdan temin edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın