Yüksek Kaliteli Teknik Cihaz 20 Kw Elektrikli Isıtıcı
Yüksek Kaliteli Teknik Cihaz 20 KW Elektrikli Isıtıcı

Yüksek Kaliteli Teknik Cihaz 20 KW Elektrikli Isıtıcı

20 kW elektrikli ısıtıcı muhtemelen bu alanda üretilmiş en kaliteli teknik cihazlarından biridir. Sistemdeki fanlar cihazın aşırı ısınmasını ve zarar görmesini engeller. Ortama enerji bırakan mükemmel sistem sayesinde kurutma etkisi nem ve rutubeti sorun olarak algılar ve ortadan kaldırır.

Elektrikli ısıtıcı 20 kW, inşaat sektöründeki birçok firma, üretici ve firma için oldukça önemli bir teknolojidir. Bu konu, özellikle yüksek kaliteli cihazlara yatırım yapan farklı sektörlerde yer alan birçok şirket için bir proje ve fayda olarak görülebilir. Nemtek 20kW elektrikli ısıtıcı, üretim ve kalite anlayışıyla bugün dünyadaki yerini göstermiş ve son derece kullanışlı cihazlar ve kalite sonucu parlamaya devam etmektedir.

Enerjiden Tasarruf Ettiren Cihaz

Her yerde fayda, seçenek ve fırsatlar sunan bu dev cihazlar, enerjiyi ve ergonomik tasarımları verimli kullanarak, hayatımıza girdiğimiz günden itibaren inşaat ve sanayide büyük adımlar atıyor.

Öte yandan kiralık 20kW elektrikli ısıtıcı seçmek maddi açıdan çok yormasa da tatmin edici bir proje olarak sizi destekleyecek bir projedir. Orta düzeyde enerji tüketimi ve güç çıkışı ile önemli bir aralıkta çalışan bu devasa sistem, elektrik enerjisini verimli bir şekilde kullanır ve karşılığında önemli miktarda güç üretir.

20kW elektrikli ısıtıcı kiralayan birçok firmanın bu yüksek kaliteli cihazları kendi konstrüksiyonunda bulundurması bu alanda gerçekten rekabetçi olabilir. Tabii ki, bu büyük yatırımın ve yüksek kaliteli teknolojinin faydalarının dikkatlice düşünülmesi ve değerlendirilmesi gerekiyor. 20 kW elektrikli ısıtıcı kiralama seçeneği ile bu cihaza sahip olabilirsiniz.

Son derece önemli, güçlü ve yatırım yapılması muhtemel teknolojiler için nem ve nem giderme çözümleri, memnuniyeti kritik bir noktaya taşımaya devam ediyor. Günümüzde benzer teknoloji ve hizmetleri kullanan birçok şirket bu konuda kaçınılmaz olarak rekabet halindedir.

20 KW Elektrikli Isıtıcı Teknik Özellikleri

  • Isıtma gücü: 20 kw
  • Giriş voltajı: 380 v
  • Ağırlık: 20 kg
  • Isıtma m2: 150/200 m2

Satın Alma Ve Kiralama Seçeneği

Kiralık 20 kW elektrikli ısıtıcı ile kiralama desteği vererek sizi düşünen ve size yardımcı olan iyi bir firmanın memnuniyet açısından da önemli bir yer tuttuğunu söylemek gerekir. Bu alanda yapılan ciddi ve önemli yatırımlar göz önüne alındığında, birçok şirketin bu teknolojiden yararlanmak için önemli nedenleri olabilir. Satılık 20 kW elektrik ısıtıcı seçeneği de bulunmaktadır.  Nemin ve nemin yıpratıcı ve yıkıcı etkilerini herkes bilir, ancak birçok şirket bir sebep bile aramaz.  

Zamanla içeride biriken ve soğuk havalarda ortaya çıkan anneler bir şekilde ortadan kaldırılmalıdır. 20kW elektrikli ısıtıcı, bu alanda güçlü bir teknolojiyi temsil eder ve aşındırıcı etkinin ve nemin tüm olumsuz etkilerini daha da ortadan kaldırır. 20 kW elektrikli ısıtıcı için firmamızdan hizmet alabilirisiniz

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın