Nem Alma Hizmeti Uygulama Yöntemi
Nem Alma Hizmeti Uygulama Yöntemi

Nem Alma Hizmeti Uygulama Yöntemi

Nem oranının az ya da çok olması bazı olumsuz durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Ortamda bulunan fazla nemin alınması işlemi profesyonellik isteyen uygulamalardan birisidir. Nem alma hizmetinin yapılacağı alanın keşfedilmesi işlemin sorunsuz olarak tamamlanması için gerekir. Ortamdaki nemin alınması ve daha yaşanır bir hale gelmesi için hizmet veren birçok firma bulunur. Nem alma firması kapsamında bulunan işletmelerden maksimum verimin alınması önceliklidir. Bu açıdan inşaat alanı, depo gibi alanlar ya da yaşanılan alanlardaki fazla bulunan nemin alınması için uygun nem alma cihazı gerekir. Doğru ekipman ve doğru uygulama sayesinde birçok sağlık sorunu ve aksaması muhtemel işlerin önüne geçilir. 

Nem Alma Cihazları Nasıl Kullanılır?

Nemi alınacak ortamın önceden görülmesi birçok açıdan avantajlıdır. Nem alma işlemi uygulamasında alanında uzman ekip ve araç gereçlerle sorunsuz olarak tamamlanma sağlanır. Özellikle inşaat alanlarında fazla nemin yapılması gereken işlemlerin aksamasına neden olur. Bu açıdan birçok inşaat alanı nem alma uygulaması hizmeti almak için araştırma yapar. Nem alma cihazlarında uygulama bölgesine göre değişen aparatlar bulunur. Ağız genişliği ve üfleme gücü gibi özellikler nem alma kurutma firması kapsamında değerlendirilmesi gereklidir. Doğru yöntemle fazla nemi bünyesinde barındıran duvar ya da döşeme gibi alanlar bu sorundan kısa ve hızlı bir şekilde kurtulur. 

Hızlı ve Kesin Çözümlü Nem Alma Hizmeti

Özellikle yer döşemelerinde bulunan beton ve şap gibi yapısal malzemeler kendi içeriklerinden dolayı ısınabilen ve aşırı nem oluşturabilen alanlar meydana getirir. Şantiye alanlarında atılan betonda nemlenme en sık karşılaşılan sorunlar arasındadır. İnşaat nem alma hizmeti kapsamında ise alanın büyüklüğü ve betonun kalınlığı gibi faktörler kullanılacak nem kurutma cihazının belirlenmesinde etkili olur. Kesin çözüm alınması gereken bu alanlarda donanımlı ve işini bilen ekipler oldukça faydalı olur. Bazı firmalar nem kurutma işlemi hizmetini profesyonel olarak tamamlar ve garantili bir süreç olarak uygulanır. Nem alma kurutma firması açısından bulunan firmalarda kullanılan nem alma cihazlarından maksimum verimin alınması asıl amaçtır. 

Kaliteli Nem Alma Firması

Kaliteli bir şekilde nem alma hizmeti için doğru adres önemlidir. Nemi alınacak ortamın önceden keşfiyle beraber doğru yönteme kısa sürede ulaşılır. Bu açıdan nem alma firmalarında kesi sonucun verildiği ve hızlı uygulamalar çokça tercih edilir. Ortamdaki fazla nemin alınması sayesinde birçok sağlık sorunu önlenmiş olur. Astım ve alerji gibi olumsuz durumlar fazla nemli yani rutubetli ortamlarda daha çok etkili olur. Bu açıdan nem kurutma işlemi gerekli ve önemli uygulamalar arasındaki yerini almıştır. Nem alma kurutma hizmeti kapsamında kullanılan ekipmanlar uygulama alanına uygun özelliklerde bulunmalıdır. Böylece kesin ve hızlı bir şekilde sonuca varmak mümkündür. Hızlı ve kesin çözümlü nem alma uygulaması için firmamızdan hizmet alabilirsiniz. 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın