Nem Alma Firması Ve Hizmet Şekli İle Özellikleri
Nem Alma Firması ve Hizmet Şekli ile Özellikleri

Nem Alma Firması ve Hizmet Şekli ile Özellikleri

2014 yılında kurulan inşaat sektöründe kurutma ve ısıtma firmasıyız. Kuruluğu sağlamak için uzman ekibimizle birlikte çalışabilirsiniz. Kurutma öncesi saha araştırması yapılır ve uygunluğa göre nemle kurutma yapılır. Kurutma hizmetimiz: Hava nem alma, şap kurutma, alçı kurutma, beton kurutma, inşaat kurutma, parke kurutma, nem alma kurutmadır. Bunların yanı sıra epoksi kurutma, duvar kurutma, zemin kurutma vb. birçok alan ve lokasyonda her ortamda kâbus gibi nemli alanlar.

Kolay kurur. Isıtma servisimiz. Sera ısıtması, işyeri ısıtması, şantiye ısıtması, düğün salonu ısıtması vb. birçok alanda ısıtıcılarla hem ısıtma hem de ısıtma. Tüm inşaat alanlarında kullanılan dizel ve elektrikli ısıtıcılar için ısıtma bazlı bina kurutma, ısıtma bazlı bina kurutma, ısıtma bazlı bina kurutma, ısıtma bazlı beton kurutma ve kiralama hizmetleri vermekteyiz. Türkiye'nin birçok eyalet ve ilçesinde hizmet vermekte olup başta İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara ve birçok ilde müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Ekipmanlar Özellikleri

Başta ekipman kiralama olmak üzere elektrikli ısıtma ve dizel ısıtma hizmetleri sağlamakta olup, talebiniz doğrultusunda nem alma ekipmanlarının satışını ve desteğini vermekteyiz. Nem insanları rahatsız eder ve mantar yetiştiriciliği gibi nemli bir ortam gerektirebilir. Burada ortam nemini istenilen seviyeye getirmek önemlidir.

Nem ise nem alma cihazı kullanılarak ayarlanıyor. Makaleyi okuyanların aklına nem alma cihazı nerelerde kullanılır? Şeklinde soru gelebilir. Nem alıcılar, nemin olduğu her ortamda kullanılır. Nem alıcılar, gıda işlemeden sanayiye, otomobillerden inşaata, nem kurutması gereken evlerden, kamu tesislerine ve kuruluşlara kadar havadaki nemin alınmasını veya değiştirilmesini hayal edebileceğiniz her yerde kullanılır. Sizce burada neden nem gidericiler kullanılıyor? Gibi soru sorabilirsiniz.

Cihazların Nem Özelliklerine göre Uygulamaları

Ortam havasının nem içeriği bağıl nem değerini aşarsa yani nem çok yüksek ise nem ve küf oluşur. Nem, malı kullanılamaz hale getirebilir, elektronik cihazlarda arıza yapabilir, bileşenlerde çeşitli hasarlara neden olabilir ve insan sağlığını tehlikeye atabilir. Bu sorunlardan kaçınmak için nem alma cihazı kullanmak çok önemlidir. Ortam sıcaklık farklılıkları da nem sorunlarına neden olur. Örneğin iki oda bitişik ise, aşırı ısınan oda havadaki nemi emecektir.

 Islak giysiler, küf kokuları ve kirli duvarlar bir sorunun ilk belirtileridir. Havada bulunan nem miktarı yüzde 70’lerin üzerinde ise küf oluşmaya başlıyor. Aynı şekilde havadaki nem oranı yaklaşık olarak yüzde 60’ ı geçmişse metallerde korozyon oluşumu başlıyor. Nem alma cihazı kullanım alanları inşaat halindeki binalarda beton kurutma işleminde Evlerde bulunan fazla nemin alınarak hava nemini olması gereken seviyeye getirmede Saunalarda, kapalı tip havuzlarla jakuzilerde kullanılıyor.

Cihazların Kullanıldığı Yerleri

Depo, market gibi yerlerde gıda maddelerinin korunması için matbaa sektöründe baskı ile kâğıt stoklarının korunmasında İlaç depoları ile laboratuvar ortamlarında kullanılır. Müzelerdeki nem sorunlarında, binaların temelleri ile metallerin korunmasının gerektirdiği durumlarda, eşya ile giysilerdeki küf kokusunun önlenmesinde tercih edilir. Ayrıca makine ile kazan dairelerinde çamaşırhanelerle kuru temizleme yapılan yerlerde, İdeal oda iklimini sağlamak amacı ile müzeler, kütüphaneler, koleksiyonlar ve arşivlerde, nem alıcılar, otomotiv endüstrisinin çevresel simülasyonu için iklim ve iç hava kontrolü, otomotiv endüstrisinin boyamasında nem alma ve hava temizleme gibi uygulamalarda kullanılmaktadır.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın