İstanbul Nem Kurutma
İstanbul Nem Kurutma

İstanbul Nem Alma

İstanbul nem alma, İstanbul ve ilçelerinde nem oranı yüksektir. Buda nem ve rutubet yapıların başlıca sorunları arasında yer alır. Nem bir yapının rutubet ve kötü kokulara maruz kalmasının yanında daha büyük bir sorun olarak yapının içten içe çürümesini ve kullanım ömrünün azalmasını sağlar. Bu yüzden nem alma işlemi yapılan her yapı için uygulanmalıdır. Sadece yapılarda değil, parke döşemelerinde ve izolasyon işlemlerinde ve bunlara benzer işlerde nem alma işlemi mutlaka uygulanmalıdır. Bu sayede nem tamamen ortadan kalkacağı için yapılan işlem içten içe çürümeyecek ya da altında oluşan rutubete bağlı olarak kötü kokulara sebep olmayacaktır.

İstanbul Nem Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

İstanbul nem alma işlemi,  öncelikle profesyonel ekibimizin nem kurutma işlemi uygulanacak bölgeye ulaşması ile başlar. İstanbul'da ilçe ya da bölge fark etmeden bu işlemi uygulamaktayız. Nem alma işleminin uygulanacağı ortama gelen ekibimiz gerekli ölçüm ve testleri yapar. Bu ölçümler ortamda bulunan nem miktarı ve bu ortama kurulması gereken cihazlar hakkında bilgi verir. Yapılan ölçümler ekibimiz tarafından yorumlanır ve hangi cihazların kullanılacağı belirlenir. Ölçümler hangi cihazların kullanacağı ve hangi işlemlerin yapılacağı hakkında bilgi sahibi olmak için ciddi önem taşımaktadır. Tüm işlemlerin ardından nem alma cihazları ortama yerleştirilir.

Bu cihazlar son teknoloji ve az enerji tüketimi sağlayan cihazlardır. Kurulumu sağlanan cihazlar tespit edilen nemi yoğunlaştırır. Bu yoğunlaştırma işlemi cihaz tarafından yapılır ve yoğunlaşan nem cihazın haznesinde biriktirilir. Biriktirilen bu nem cihazdan alınarak ortamdan uzaklaştırılır. Profesyonel ekimiz ve ekipmanlarımız ile nem alma işlemi hızlı, kolay ve pratik bir şekilde tamamlanır. Bu sayede sizlerde zaman, para ve emek kaybı yaşamamış olursunuz. İşinde öz veri ile çalışan ekibimiz her zaman kesin sonucu elde etmeyi sağlar. İşlemler uygulandıktan sonra nem ve rutubetten kesinlikle eser kalmaz. Tamamıyla kuru ve uzun ömürlü bir alan bırakılır.

İstanbul Nem Alma İşlemi Neden Gereklidir?

İstanbul nem kurutma, yaptırılması gereken bir işlemdir, çünkü İstanbul nem oranı yüksek bir bölgedir. Buda sık sık nem ve rutubet sorunlarının ortaya çıkmasına yol açmaktadır. Rutubet kötü görüntüsünün yanında hoş olmayan bir kokuda yayar. Özellikle solunum rahatsızlıkları olanlar için tehlikelidir. Olmayanlar için ise yeni rahatsızlıklar ve sağlık problemleri üretebilir. Bunların önüne geçmenin en etkili yolu nem kurutma işlemidir. Rutubet önleyici boyalar kısa sürede çözüm gibi görünse de boyanın altında büyümeye devam eden rutubet kısa sürede boyanın atmasını ve tekrar rutubet sorunlarının ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Bu yüzden nem kurutma işlemi yapılarda uygulanması gereken bir işlemdir.

Özellikle İstanbul gibi hızlı gelişim gösteren şehirlerde, nem kurutma işlemi uygulanmaz. Çünkü gerekli önem gösterilmez ve zaman kaybı olarak düşünülür. Ancak İstanbul nem kurutma işlemi sadece yapının ya da içerisinde döşenen malzemelerin ömrünü uzatmaz. Aynı zamanda ısınma masraflarında da yüzde elliye varan bir tasarruf sağlar. Duvar içerisinde sinen nem burada her zaman soğuk havayı barındırır ve ortamın ısınmasına sürekli olarak engel olur. Bu yüzden ısınma masrafları özellikle kış aylarında artlar. Nem alma işlemi uygulanırsa, duvar içerisinde herhangi bir nem sorunu kalmayacağı için doğrudan soğuğu ileten bir etmende kalmayacaktır. Nem alma işlemi binalar için hayati önem taşıtığı gibi, binalara yapılan yatırımlar içinde hayati önem taşır. Örneğin binaya yaptırılan izolasyon, nem alma işleminden sonra uygulanırsa hem daha verimli hemde  daha uzun ömürlü olur. Bu sayede paranızı ve yatırımlarınızı korumuş olursunuz.

 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın